Jdi na obsah Jdi na menu

Mám práci...

5. 5. 2013

 "Mukura kolikrát jsem ti říkal, abys neprovokoval? Jsi strašnej. Sotva se ti naskytne příležitost, tak musíš ostatní vyštvat."ze všech sil se snažím na něho nekřičet. Mukura se jen nevinně usmívá a blíží se ke mně.

"Já neprovokuji. Jen vytvářím prostor pro nás dva."zavrní těsně vedle mého ucha. Proč musí být takový?

"Přestaň. Na rozdíl od tebe mám práci. Jdi otravovat někam jinam."snažím se ho odbýt ovšem marně. Je vytrvalejší než Gokudera.

"Ale no tak boss."usměje se a políbí mě. Než se naději všechny papíry leží po zemi, já na stole a zapojuji se do hlubokého polibku.

"Mukura víš, že může kdokoliv přijít?"zeptám se ho zadýchaně, když se od sebe pro nedostatek vzduchu odlepíme.

"Hmm."zabručí nezaujatě a ujme se sundávání mého oblečení.

"Co takhle třeba aspoň zamknout?"snažím se dál.

"Stejně to už všichni vědí."mávne nad tím rukou.

"To ale neznamená, že nás musí i vidět."protestuji. Moje snaha se jaksi rozplyne, když se Mukurovi ústa dotknou mého přirození. Hlasitě vzdychnu a prohnu se k němu. Najednou ten příjemný pocit přestane. Podívám se na svého dlouholetého milence, který se mě jednou pokusil i zabít. Zpytavě si mě prohlíží.

"Ty přece nechceš, aby nás někdo viděl, nebo se pletu?"nadzvedne obočí. Zase chce provokovat.

"No tak…“snažím se ho přimět k nedávné činnosti. Mukura se zvedne a jde ke dveřím, které zamkne.

"Máš pravdu. Nikdo mi tě nebude okukovat."vrátí se ke mně a jen letmo mě políbí na rty. Poté mi do úst dá svoje prsty, abych si s nimi pohrál jazykem. Milerád ho poslechnu. Chvíli se na mě zaujatě dívá, pak prsty vytáhne a zamíří ke vstupu do mého těla. Vnikne do mě dvěma prsty zaráz což nečekám a hlasitě vykřiknu.

"Desátý jste v pořádku?!"okamžitě se ozve bušení na dveře a Gokuderův hlas. Nejdřív se musím vydýchat, a až potom mu odpovědět.

"V pořádku!"křiknu.

"Pššš."sykne Mukura a přidá třetí prst.

"A kdo si myslíš, že za to může?"mírně na něj zavrčím.

"No já rozhodně ne."zašveholí a prsty zamění za svůj ztopořený penis. Tentokrát předejde výkřiku tak, že se mi přilepí na ústa. Zatímco mě líbá, chvíli setrvává, abych si zvykl, i když tohle už nějaký ten rok děláme.

"Mukura."vzdychnu, když se ve mně pohne a mě zaplaví vlna slasti. Ještě větší potěšení přijde ve chvíli, kdy začne mnout můj penis ve stejném rytmu s přírazy. Vynese mě to až na samý okraj a já dosáhnu orgasmu. Chvíli po mě vyvrcholí i Mukura a vystoupí ze mě.

"Ani ses nesvlíkl."vytknu mu s náznakem popuzení.

"To vadí?"podívá se na mě tím svým nádherným dvoubarevným pohledem.

"Ano vadí. Místo tvé hebké kůže to byla košile a nemohl jsem se kochat pohledem na tebe."zabrblám.

"Ale no tak. Příště."políbí mě na tvář a začne mě soukat do oblečení. Zasténám nelibostí. Nechce se mi nic dělat ani se oblékat.

"Neříkal jsi, že máš práci?"pokračuje v zapínání mé košile. Oženu se po něm pěstí. Naštěstí uhne, ještě bych mu ublížil, jenomže on prostě…

"Tak hele ty mě vyrušíš a pak to otáčíš proti mně. Jsi hroznej."oznámím mu a zbytek knoflíků si zapnu sám. Kalhoty mi už obléct stihnul.

"Tak pojď."popožene mě, chytne za ruku a táhne ke dveřím.

"Miluji tě Mukura."špitnu, když natahuje ruku ke klíči. Zarazí se v polovině otáčky.

"Já tebe taky Tsuna."věnuje mi polibek do vlasů a pak odemkne úplně. Přede dveřmi stojí všichni zbývající strážci.

"Mukura co si udělal desátému!?"okamžitě na něj zavrčí Gokudera. Musím se Mukurovu ublíženému pohledu smát.

"Já mu nic neudělal."ohradí se.

"Tak se nehádejte dětičky. Když mě teď omluvíte, mám po zemi spoustu papírů, které musím dodělat, takže vás teď opustím."usměji se a zavřu jim dveře před nosem. Ano opravdu ho miluji. Už ho nedokážu opustit.

 

 

muku-x-tsu-1.jpg

 

muku-x-tsu-2.jpg

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář