Jdi na obsah Jdi na menu

Jsme doma!

25. 6. 2013

 Zdravím všechny, 

jak už hlásá nadpis, jsme zpátky z devíti denní dovolené se spoustou suvenýrů a fotek (nafotila jsem kolem 1G). Bylo to úžasné a jako vždycky to samozřejmě nikoho nezajímá, ale co bych se vám tady vykecávala, vás určitě zajímá něco o hodně důležítého jako jsou další povídky a pokračování starých...

...Ale nejdřív menší odbočka...

Co mě nejvíc štve je, že se nikdy nestihnu rozloučit nebo přivítat nebo vůbecoznámit  jakokékoliv oznámení jako první, Mizu mě vždycky předběhne, mooo.

A zpátky k hlavnímu tématu...

Víte co, právě teď si to vynahradím a to tak, že vám hrdě a se spoustou omluv (protože tohle už vážně přesahuje všechny meze) oznamuji, že jsem začla psát další tři nové povídky a pokračovala jsem v Elemetech (což mi aspoň krapet přispěje body k dobru) a Elfím princi (tím se nemohu moc chlubit, protože je to jen pár vět), navíc jsem pokračovala v mé rozepsané povídce, která tady ještě není a doufám, že ji sem brzy přidám, jmenuje se 'Bratránci k pomilování' (trojsmysly já prostě žeru :D) pokud nějakým zláštním způsobem (nebo nadlidskou silou) nezměním název, což pochybuji, protože i tenhle jsem vymýšlela dost dlouho.


No nic už vás tady nebudu trápit a prostě a jednoduše vám oznamuji, že jsme se v pořádku vrátili... :D

 

719107-one-piece-0x0-ahawallpaper.com.jpg

 

 

anime-yaoi.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Mizu - :D:D:D

25. 6. 2013 19:23

Tak to se ti velice omlouvám, že tě pořád předbíhám :D