Jdi na obsah Jdi na menu

02 - Šéf mafie

22. 8. 2014

 Ryan

Seděl jsem ve své kanceláři a netrpělivě vyčkával kdy mi ho konečně dovedou.

"Ahojky Nicku."řeknu když ho dovedou do mé kanceláře. Zlověstně se ušklíbnu. "Kdo jsi? Co po mě chceš? Kde to vlastně jsem?!"vyprskne na mě naštvaně. Pokynu jim ať odejdou. "Kdo jsem? To myslím že tě nemusí záležet. Jenom jedno ti povím. Teď patříš mě."ušklíbnu se a sleduji ho. Vytřeští na mě oči. "Tvůj? Nejsem tvůj!"prskne naštvaně. Protočím oči a začnu se hrabat v papírech a najdu kopii jedné smlouvy. "Ale ano patříš mi. Podívej."hodím mu to. "Tvoji milovaní rodiče potřebovali peníze. Nu a tak si půjčili ode mě. Jenomže... spláceli pomalu začínali se zadlužovat. Jsem trpělivý tak jsem to bral, ale řekl jsem že se mi musí nějak upsat. Tak podepsali smlouvu. A v té smlouvě bylo, že pokud do své smrti nezaplatí svoje dluhy připadneš mi jako poslední splátka ty."řeknu se širokým úšklebkem. "Tvoji rodiče zemřeli už před 5ti lety. Byl jsem trpělivý a dal ti čas. Ale teď už jsi můj."řeknu a zasměji se. Nick mě nevěřícně poslouchá a stejně nevěřícně sleduje smlouvu, kterou nakonec roztrhá na kousíčky. "Ne! Ne to není pravda! Moji rodiče by mě neprodali!"vykřikne. Protočím oči.  "Mám na tebe právo mladý muži a je mi jedno co říkáš."řeknu a sleduji ho. "Dám ti čas do zítřka. Ve 12 odpoledne přesně budeš tady."řeknu a nechám ho odvést a pustit před sídlem.

Nick

Šel jsem okamžitě domů. Bráchovi jsem nic neřekl a jenom zalezl beze slova do pokoje. Další den nejdu ani do školy a jít zas zpátky k němu? To mě ani nenapadne.

Ryan

 Čekal jsem na něj dlouho a trpělivě, ale on prostě nešel a nešel. Povzdechnu si. Sice rád trestám, ale... nechtěl jsem mu dávat trest hned na začátku. Dám pro něj zavolat a když mi ho donesli byl ještě v bezvědomí tak jsem ho nechal svázat ve sklepní místnosti na zemi jenom na tlusté dece aby mu nebyla zima. Byl totiž nahý. Ruce svázané za zády a nohy k dlouhé tyči a roztažené od sebe tak aby je nemohl dát k sobě. Čekal jsem až se probudí a se zálibou si ho prohlížel. Byl rozkošný, ale proto tu nebyl. Prostě mi patřil. Když se konečně dostal k sobě podívám se na něj.

"Dobré ránko."řeknu a ušklíbnu se. Narovnám se a sleduji ho. Zmateně se rozhlíží a naštvaně se na mě podívá.  "Ty parchante!"zakleje naštvaně a snaží se dostat z těch uzlů. "Možná jsem tě předtím zapomněl varovat. Ale každé neuposlechnutí znamená trest. Protože jsem ti to neřekl bude pro dnešek jenom jemný, ale příště tak hodný nebudu."řeknu a se škodolibím úsměvem vytáhnu vibrátor. Otočím se s ním na něj a on vytřeští oči a začne se kroutit a vrtět. "Ne prosím. Prosím tohle ne, nedělej to!"vyhrkne panicky ale já se nedám umluvit. Přejdu k němu a aby ho to nebolelo napatlu to gelem. Potom do něj strčím na doraz a zapnu na nejvíc. Takže vibrátor se v něm začne kroutit a do toho vibrovat. On překvapeně zasténá a já to jen spokojeně sleduji. "Pamatuj si... s mafií si není radno zahrávat."řeknu a otočím se k odchodu. Vyvalí na mě oči. "C-cože? S ma-mafií?"vydechne namáhavě. Zřejmě mu ta hračička dává zabrat. "Ano s mafií. Já ti to neřek? Jsem šéf mafie."oznámím mu a potom zabouchnu dveře. Dálkové ovládání od vibrátoru mám sebou a v místnosti je kamera. Takže dojdu do kanceláře a na počítači v rohu můžu sledovat co se tam děje. Čas od času si hraju s ovládáním a měním rychlosti. I v kameře jde vidět jak je krásně rudej a když si pustím zvuk můžu i slyšet jak se snaží potlačovat steny. Musí mu to být příjemné, ale... hodlám ho tam nechat celej celičkej den. Uvidíme jak se s tím popere.

Kain

Kolem večeře mě poslal za Nickem ať mu donesu jídlo. Vezmu ho na tác a nesu dolů. Omluvně se na Nicka podívám. Je tu už asi 4 hodiny a vypadá už teď dost zničeně.

"Donesl jsem ti jídlo."hlesnu potichu. Bude mě nenávidět vím to, ale stejně snažím aby mi to nezazlíval. Podívá se na mě a zamračí. "Nic nechci! Zrádče! Nenávidím tě."řekne narovinu. Málem se mu tam rozbrečí, ale udržím se. "Klidně si mysli, že jsem tě zradil, ale najez se."přistrčím k němu lžíci s polévkou. Odmítavě uhne hlavou a prosebně se na mě podívá. "Vyndej to! Prosím tě Kaine vyndej to ze mě!"zažadoní. Jen si povzdechnu a zavrtím hlavou. "Promiň Nicku, ale já nemůžu. Bylo by to pro tebe potom ještě horší a já bych měl taky problémy."řeknu a omluvně se na něj dívám. "Víš... on brácha není zlej. Jen se ho musí poslouchat."řeknu s povzdechem. "Brácha? Brácha!? Chceš mi říct že ten chlap je tvůj bratr?"zeptá se mě nevěřícně. Kývnu hlavou. "Jo je. Ryan... je... no je trochu tvrdý, ale měl jsi poslechnout a dojít. Bylo by to pro tebe lepší."řeknu a znovu k němu přistrčím lžíci. Znovu jen zavrtí hlavou. "Vyndej to ze mě. Nevydržím to."řekne a z očí mu tečou slzy. Najednou vykřikne a následně zasténá. Brácha si nejspíš znovu hraje s ovládáním. "Nechám to jídlo tady. Když tak zavolej."zašeptám a odejdu. "Kaine! Počkej nemůžeš mě tu s tím nechat!"křičí za mnou, ale já mu nemůžu nijak pomoc. Ještě k tomu mi stále hlavou dokolečka kolovalo to ze jsem podle něj zrádce. Unikne mi pár slz a uteču k sobě do pokoje.

Ryan

Teprve nějak kolem půlnoci jsem za ním šel. Podíval jsem se na něj a zamračil se když jsem zjistil že se toho jídla nakonec ani nedotkl. Povzdechnu si a skloním se k němu a k jeho roztomilé uslzené tvářičce.

"Dej to pryč."vydechne namáhavě. Pohladím ho po uslzené tváři a vyhovím to. Vyndám to z něj což ho dožene k jeho několikátému vrcholu. Vypadalo to že vibrátor pěkně dráždil to citlivé místečko uvnitř něj. "Pustím tě... ale vrátíš se. Zítra ve 12."řeknu a koukám mu do očí zatímco ho rozvážu a odnesu do postele. Ještě než usne k němu přejdu s rožhavenou tyčí na konci se znakem mafie a mé rodiny. Vypálím mu to na hruď za jeho hlasitého řevu. Potom mu to namažu a přelepím, aby ho to nebolelo a nechám ho tam. Vypadalo to že hned na to po chvíli usnul protože utichlo fňukání a vzlyky.

Nick

Hned brzo po ránu se probudím a rozklepu se zimou. Přitáhnu k sobě deku a zachumlám se do ní. Po chvíli se otevřou dveře a v nich stojí Ryan.

"Donesl jsem ti snídani. Včera jsi nic nesnědl."řekne a dá mi to. Bez řečí se do toho pustím a pouze ho vystrašeně pozoruji. Když mám dojezeno znovu e schoulím v rohu. "Tady máš oblečení."promluví znovu a hodí mi černý triko s džínama. "Nezapomeň. Zítra ve 12."řekne a potom odejde. Ještě nakoukne dovnitř. "Jo a být tebou zeptám se tvého bratra co ti skrývá."ušklíbne se a už zmizí.  Já o tom moc nepřemýšlím co nejrychleji se obleču a nejkatší cestou co najdu vypadnu ze sídla a jdu domů. Brácha není doma tak mám čas se vzpamatovat. Dojde teprve večer a pustíme si film. Usnu u něho bráchovi na klíně. Vyhrne se mi při tom triko a brácha uvidí vypálenou značku. Hodí se mnou o gauč a vztekle zařve. "Ty jsi s nimi?! Ty zrádče!"křikne nasraně a někam odejde. Vůbec nechápu o co mu jde, ale když se vrátí s tyčí rožhavenou do běla začnu ječet, ale on mi začne vypalovat tu značku od Ryana až mi tam zbyde jen krvavej flek. Z té bolesti omdlím a jenom vnímám, jak se rozrazili dveře a dovnitř nakráčeli nějací lidi. Pak už byla jenom milosrdná tma a ticho.

Ryan

Nechám Nicka sledovat, jen tak pro jistotu. Poprvé neuposlechl tak kdyby chtěl třeba utéct a taky kvůli jeho bratrovi. Hlavně kvůli jeho bratrovi. Co já vím tak jede v drogách s největší drogovou mafií, která mě popravdě pěkně sere. K večeru co mám skoro hotovou práci do kanclu vtrhne jeden z mích lidí, že přinesli Nicka. Vystartuju na nohy a jdu do své ložnice kam ho nechám odnést. Strhnu z něj tričko a vztekle zavrčím. Nechám si donést vodu, mastičku a velké náplasti s obvazem. Opatrně mu omyju krev a namažu mastí, která by během chvíle měla účinkovat. Potom mu to zalepím a obvážu. Nechám ho v mé posteli a sednu si na židli v pokoji. Sleduji ho a čekám až se probudí. Když se tak konečně stane rozbrečí se a schoulí do klubíčka. Chvíli ho nechám.

"Nicku vstaň a pojď sem."nakážu mu zatím v klidu. Udělá to a stírá si slzy. Prohlídnu si ho. "Vyvleč se a pojď za mnou."řeknu a sleduji jestli mě poslechne. Cukne sebou a zavrtí hlavou. "Nicku víš že umím trestat. Tak mě neštvi a poslechni."řeknu a zamračím se na něj. Nakonec mě poslechne a přejde ke mě. Ohnu ho přes stůl a začnu si prsty hrát s jeho vstupem. On se mezitím kousal do rtu. Ušklíbnu se a vniknu do něj. To překvapeně vykřikne slastí. Chvíli do něj přirážím zatímco je na stole, potom si ho ale přemístím na svůj klín, když si sednu na židli. Hlasitě sténá i když se tomu snaží bránit. Náramně si užiju jak já tak on a potom ho položím do postele a lehnu si k němu. Je tak unavený že ani neprotestuje a během chvíle usne. Poté mu píchnu uspávadlo, aby to pro něj bylo méně bolestivé a znak mu vypálím znovu Tentokrát na stehno, aby nebyl tak viditelný. Potom usnu i já. Když se dalšího rána probudím je natisknutý na mě. Musím se tomu pousmát, i když je to trošku nepřirozený úsměv. Je to už asi 6 lt co jsem se pořádně neusmál. Když se probudí rychle se ode mě odtáhne. Vstanu a obleču se. Nick si mezitím všimne druhého znaku a povzdechne si.

"Mám pro tebe návrh."řeknu a podívám se na něj jak celý rudý leží v posteli. Vzhlédne ke mě. "Můžeš se stát členem mafie a nebo prostě mím... milencem."řeknu a podívám se na něj. "Prostě zůstaneš tady, pod naší ochranou a nemusíš se vracet za bratrem."objasním mu to a sleduji jeho reakci. Nejdříve mu přes tvář přeběhne stín smutku a potom kývne.  "Dobře zůstanu. Je mi jedno jako co zůstanu."řekne a podívá se mi odhodlaně do očí. Spokojeně zabručím. "Asi budeš chtít vlastní pokoj, co?"zeptám se ho a nečekám na odpověď, někoho pošlu pro jeho věci a řeknu kam je mají dát. "Jo, ale bude stačit nějakej malej. Uskromním se."řekne potichu a začne se oblíkat. Počkám a potom ho tam zavedu. Byl velký. "Říkal jsem malý."řekne překvapeně. Strčím ho dovnitř. "Za chvíli ti přinesou věci."řeknu a otočím se a jdu pryč. Unikne mi tak jeho mírně zklamaný výraz, že jsem se znovu začal chovat chladně.

"P-Počkej Ryane!"zavolá na mě. Otočím se k němu s tázavým výrazem. "Kde je Kain?"zeptá se mě a já ztuhnu. Otočím hlavu zpět a zatnu zuby. Zase se rozejdu a jen řeknu "Ve svém pokoji. Po té co jsi ho nazval zrádcem šel bez mého povolení na jednu misi a postřelili ho. Je to s ním vážné."

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář