Jdi na obsah Jdi na menu

02-Ike je pryč

6. 11. 2015
Hned potom co jsem se byl schopný dostat z postele a Chi odsouhlasil ze toho kluka mám dovést já zvedl jsem se a vydal se do koupelny. Umyl jsem se pořádně a pak s povzdechem šel do své ložnice a oblékl se. Už mě opravdu štve jak mu musím nastavit prdel pokaždé když má blbou náladu. Opravdu mě to nebaví dělat mu děvku a milence. Spíše něco mezi děvkou a milencem. Hodím na sebe čisté oblečení a vezmu si tu složku a zjistím si jeho adresu. Pak si vezmu klíčky od auta. 
 
"Hej Yuri nepotřebuješ pomoc?"zavolal za mnou jeden z dalších členů naší mafie. Jen zavrtím hlavou. 
 
"Ne. Dobrý zvládnu to. Je to jenom jeden malej kluk a u něj doma by nikdo neměl být to je už zařízený."řeknu a mávnu při odchodu rukou. Nastoupím do auta a vyjedu do města k bytovému domu. Podle zvonku zjistím které to jsou dveře. Nejdříve zazvoním a když nikdo neotvírá tak si prostě otevřu sám. Prolezu celej byt. Nebyl moc velkej. Chodba, do prava byl nějaký pokoj asi toho kluka, rovně chodbou byl obývák ze kterého doleva vedly dveře do malé ložnice a z chodby doleva byla malá kuchyňka. Netrvá dlouho a už to slyším.
 
"Je tu někdo?!"ozval se křik. Takže ten kluk už je doma. Ušklíbnu se a schovám se za roh. Když projde kolem mě tak ho ze zadu uhodím tak aby ztratil vědomí. Ušklíbnu se a chytnu ho. Přehodím si ho přes rameno. Dveře nechám otevřené nebo lépe řečeno vytažené a ho dám dozadu do auta. Nastartuji a vyjedu zpět na velitelství mafie. 
 
"Yuri je zpátky! "slyšel jsem křik. Viděl jsem i jak Chi vykoukl a sledoval jak vytahuji toho kluka. 
 
"Suno prosím vezmeš ho? Musím teď vyřídit papíry. "řeknu a podám toho modrovlasého svému staršímu bratrovi. 
 
"Jo jasný. Mám ho dát do té připravené kleci ve sklepě? "zeptá se a já pohlédnu na Chiho.
 
"Jo. Dej ho tam. Než vymyslíme co s ním. Protože zaplacený jsme měli jenom to abychom ho unesli. Komu nebo kam ho máme dát to nevím. Pokud nám v čas neřeknou kam má jít prostě ho zabiju. "řekne Chi chladně a odejde. Kouknu na bráchu a nechám ho aby toho kluka odnesl. Dívám se za ním. Bylo mi ho trochu líto. Je to jenom malý kluk a kvůli tomu že si někdo zaplatil jeho únos bude trpět. Povzdechnu si.
"Ale, ale... snad zase ne ta lítost Yuri."přejde ke mě jeden z lidí. Naštvaně po něm seknu pohledem a něco zavrčím a projdu kolem něj a jdu pryč. No a tak co. Taky jsem byl jednou dítě a taky to se mnou nedopadlo dobře když jsem skončil v mafii. Jenomže mě málem zabila moje matka a zachránil mě Chi. Ale už není takový jaký býval dřív. Nedokáže milovat. Je chladný jako kus ledu a nehne s ním nic. Ani já. Skloním hlavu a jdu dovnitř. To zas byl den a já si ještě k tomu musel vzpomenout na minulost. Jdu rovnou k sobě kde se zavřu a sednu si ke stolu a vyplním papíry ohledně únosu toho kluka. No jo my si evidovali všechno aby v tom pak nebyl bordel. Kdo si má pamatovat kolik děcek unesl komu je prodal kdo jim za to zaplatil atd, atd. Dodělám to a jdu to založit. Mám nutkání jít za tím klukem ale Chi mi to zakázal a nechci ho naštvat. Snad bude v pohodě.
"Aaa... Yuri vzpamatuj se přeci vždyť tohle už nějakej ten pátek děláš!"křiknu sám na sebe naštvaně a praštím do zdi. Něco v očích toho kluka... já nevím. Jdu si hodit ledovou sprchu protože jinak bych se asi nevzpamatoval.
 
Yuki:
Dlouho jsem čekal jestli Ike dojde. Ale pořád nešel. Ani nevolal. Říkal jsem si prostě že jeho otec ho asi nechce pustit. Ale na druhou stranu to Ikeho nikdy nezastavilo prostě zdrhnul když bylo nejhůř. Ale teď nic. Ani zpráva ani zavolání. Byl jsem dost nejistej jestli se mu něco nestalo. Přecházel jsem po pokoji sem tam a pak jsem slyšel zamňoukání. Trhl jsem sebou. Byla to Kuro a smutně na mě upírala zrak. Musela být u Ikeho doma. Ale jestli tam nebyl... nemohl tam být vždycky když u něj Kuro byla přinesl mi ji zpět. Pohladím ji za ouškem a sednu si. Skočí mi na klín kde se schoulí do klubíčka a já vezmu mobil a zavolám svému kamarádovi. Dlouho nic. Trvá dlouho než mi to vezme. 
"Ike? Ike kde sakra jsi? Mám o tebe děsný strach!"zakřičím do telefonu. Ticho. 
"Ike?"zeptám se znovu. 
"No tak Ike co se děje?"už znejistím. Stále nic, stále je v telefonu ticho než se ozve nějaký cizí hlas. 
"Kdo je to?"zeptá se. 
"A kdo jste sakra vy? Kde je Ike? Proč máte jeho telefon?!"křiknu na něj do telefonu. 
"Nemusí tě zajímat kdo jsem. Ikemu už nevolej. Už tě nepotřebuje. Už se nikdy neuvidíte."řekne ten hlas a pak mi to položí. Zůstanu ztuhle zírat na mobil a pokusím se jeho číslo vytočit znovu. Ale nic. Poprvé mi to položí a podruhé co to zkouším se ozývá už jenom hluché pípání takže ten někdo musel vypnout telefon. "Ike..."vydechnu. Co se to sakra dělo? Prudce se zvednu a Kuro ze mě seskočí a upírá na mě zrak.
"Jdu se zeptat jeho otce."prohlásím a popadnu bundu a vyběhnu ven. Rozběhnu se s kopce dolů a všimnu si že Kuro běží s mňoukáním za mnou. Usměji se. Ona ho má opravdu ráda. Ale to já taky. Takže nedovolím aby mi někdo bral mého kamaráda. Známe se prakticky od našeho narození. Nemůže mi jen tak zmizet. Jen co doběhnu sotva popadám dech. Přesto ihned zazvoním a čekám. Ozve se hlas jeho otce. Už zase musel pít. Ale v pozadí slyším i ženský smích. Zamračím se.
"Kdo otravuje?!"zavrčel nepříjemným tónem hlasu. Nechápu jak to mohl s ním někdo vydržet. Povzdechnu si.
"Tady Yuki. Ikeho kamarád. Chtěl jsem se zeptat jestli nevíte kde Ike je."řeknu na rovinu a čekám. Pochybuji ale že má o svém synovi přehled.
"Ten? Ten parchant zdrhl. Zase. U tebe není? No tak nevím kde je smůla. Všechny věci tu nechal a ještě mi vyrazil dveře parchant jeden malej."zavrčí a ozve se nějaká rána a pak je ticho. Kouknu se na mňoukající Kuro a vezmu ji do náruče.
"Neboj se holka. On se někde objeví."vydechnu a vydám se pomalu domů. Ráno moudřejší večera dnes už nic nenadělám. Zítra mu zkusím zase zavolat. Třeba si jenom našel přítele a to on mi říkal do telefonu ty věci. I když nevěřím že by si našel někoho tak nepříjemného po zkušenostech s vlastním otcem.
 
Nevšiml jsem si ale že na silnici zastavilo černé auto s temnými skly a muž v něm mě sledoval. Udělal několik fotek a pak rychle odjel.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

market - :)

5. 2. 2016 7:21

Krásný díl, moc se těším na pokračování

Líčí - Děkuji

22. 1. 2016 23:08

Moc děkuji za povídku a moc se těším na další díl

zuzu - .....

6. 11. 2015 21:56

dočerta... parada ... pokračovanie prosiiiiiiim ..... inak , príjemná zmena webu ....