Jdi na obsah Jdi na menu

Postavy + Příběh

28. 4. 2013

 Minori je mladý 18ti letý chlapec. V jeho vzpomínkách se nacházejí časté mezery z jeho minulosti. Vypadá to, jako by mu někdo úmyslně odstranil vzpomínky na jednoho člověka. Není moc společenský, a proto se venku motá po nocích a přes den je zavřený doma kde pracuje nebo spí. Jednou na jeho obvyklé noční procházce zachrání zvláštního bělovlasého chlapce, který mu připadá povědomí a blízký, před bandou chlapů co ho honí. Následně se s ním rozloučí a jde domů. Doma ho ovšem zastihnou podivní lidé, kteří tvrdí, že před okolním světem udržují tajemství o magii. A tak se Minori dostává k organizaci zvaná Yoi, kde mu oznámí, že kvůli jeho laskavému srdci, když pomohl tomu bělovlasému chlapci, se o něj začala zajímat jiná tentokrát zlá organizace zvaná Waru. Postupem času se, ale Waru o Minoriho nebude zajímat jenom kvůli tomu, ale kvůli něčemu daleko temnějšímu, kde se bude hodně zasahovat do jeho minulosti. Může snad někdo z Waru za mezery v jeho paměti? Dozví se na co, nebo na koho si nemůže vzpomenout? Proč se ho organizace Waru chce tak moc zmocnit? Kdo vlastně je onen bělovlasý mladík jménem Tao? A co mají Minori a Tao společného?

 

Minori 

minori.jpg 

Minori má mezery v paměti. Jednoho dne se kvůli záchraně chlapce jménem Tao dostane do problémů a jeho i Taa začne ochraňovat organizace zvaná Yoi.

 

Tao

tao.jpg 

Tao je podivný kluk, po kterém již dlouho jde organizace zvaná Waru. Jednoho dne ho zachrání Minori a společně se pak dostanou do organizace Yoi. Tao bez Minoriho nechce udělat ani krok. Kam jde Minori, jde i on a nemá rád Redyho a Hidekiho, kteří mu podle něj kradou jeho Minoriho.

 

Rokuro

rokuro.jpg

Rokuro je hlavním šéfem organizace Yoi.

 

Redy

redy.jpg

Redy je doktorem v organizaci Yoi. Když se u nich objeví Minori začne si na něho dělat nároky.

 

Hideki

hideki.jpg

Hideki je nejsilnějším členem Yoi. Miluje Redyho, ovšem ten o něho ani pohledem nezavadí a může oči nechat na Minorim. Hideki s trucu začne na Minoriho také dorážet.

 

Yoshito

yoshito.jpg

Yoshito je až moc veselý kluk. Když byl malý organizace Waru vyvraždila všechny z jeho vesnice. On, přesto, že mu byly jenom čtyři roky, utekl a později si ho na starost vzali Kioshi a Kazuki z Yoi.

 

Kioshi

kioshi.png

Kioshi a Kazuki jsou přátelé už od malička, kdy spolu žili a přežívali. Jejich rodiče byly po smrti a nikdo ve vesnici neměl tolik peněz, aby si je vzal. Přesto jim občas nosili nějaké potraviny. Právě proto, že věděli jaké to je přijít o rodinu, se začali starat o Yoshita.

 

Kazuki

kazuki.jpg

Kazuki a Kioshi  jsou přátelé už od malička, kdy spolu žili a přežívali. Jejich rodiče byly po smrti a nikdo ve vesnici neměl tolik peněz, aby si je vzal. Přesto jim občas nosili nějaké potraviny. Právě proto, že věděli jaké to je přijít o rodinu, se začali starat o Yoshita.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář