Jdi na obsah Jdi na menu

02 - Kluk s maskou Kitsune

23. 8. 2015

Došel jsem do školy a podíval se na Kaneho kterej se... no netvářil zrovna normálně, ale rozhodně ani tak že by měl se mnou prožít sex, jaký jsem prožil v tom snu. Určitě to byl jenom sen co taky jiného by to mohlo být že. Protáhnu se a přejdu k němu. Podívá se na mě a já na něj a tváře mi zrudnou. Odkašlu si ale on... prostě mě políbí. Bez jediného slova bez jediného zaváhání přitiskne své rty na ty moje a já ztuhnu v úžasu. Udělal to zase... stejně jako včera. Celá třída na nás šokovaně zírá, ale já ho chytnu kolem krku a začnu mu to oplácet a ještě k tomu jako bych byl snad nějaká romantička zvednu jednu nohu do vzduchu.

 

Pak ale se stane další nečekaná věc. Ten... ten novej... najednou se přihnal k nám a odstrčil nás od nás a probodával Kaneho pohledem. Tris ztuhl a hleděl na něj. Stejně tak i já a Kane. Takhle blízko byl celkem hezkej a z nějakého důvodu mi přišel strašně povědomej. A ještě k tomu ta vůně. Odkud já ji jenom znám? Byl o něco málo vyšší než Kane. "Hej co si myslíš že děláš? Si tu novej a hned si dovoluješ?!"vykřikl Kane což mě vrátilo do reality z mích myšlenek. Kouknu se na oba. "Hej, kluci klid... hlavně se neperte."ani nevím z jakého důvodu se do toho pouštím. Vždyť mi Rori právě zkazil úžasnou líbací scénu. Zamračím se, ale jak se zdá ani jeden mě nebere na vědomí. "Nemusíš ho líbat takhle na veřejnosti! A co když to on nechce hmm?"mračí se na Kaneho. Ten se na mě podívá. "Nooo... nevypadal že by nechtěl... užíval si to a přidal se a oplácel mi to. že?"koukne na mě a já jen přikývnu. Rori div nezrudne vzteky, ale to už zasáhne Tris chytne ho za límec a odtáhne bokem a něco mu tam začne mumlat a on se pomalu uklidní. Kane si sedne a mě si stáhne do klína. Obejme mě kolem pasu a hlavu zaboří do hrudi. Začnu ho hladit ve vlasech a usmívám se. Ať už to byl sen nebo nebyl díky tomu že to Kane udělal, ať už v reálu nebo ve snu, jsme teď spolu. Nebo alespoň myslím. Políbím ho do vlasů a šťastně se k němu přitisknu a on jak se zdá je rád že teď nemusí mluvit a že ani já nic neříkám. Nejraději by mě nepoštěl ani na hodinu, ale bohužel učitel nemá tolik pochopení jako naši spolužáci co nám dali pokoj a donutí mě si sednout na mé místo. Zašklebím se. Stejně ho moc nevnímám a jak jsem opojený z toho, že jsem se líbal s někým koho dlouho miluji a s toho že s ním teď chodím jako zamilovaná puberťačka kreslím do sešitu srdíčka a tu a tam spokojeně vzdychnu. Dlouho mi to nevydrží.

 

Hned o přestávce mě chytne Rori za ruku a vytáhne ze třídy a někam táhne. V jedné prázdné učebně mě přitiskne na zeď a opře se rukama kolem mé hlavy a dívá se na mě. "Co na něm vidíš?"zavrčí. "Já se tak dlouho snažím a ty si všímáš toho idiota?"div na mě neprská. "O čem to mluvíš? Jak dlouho? Znám tě teprve druhej den."řeknu ještě klidně. Nechápal jsem ho. O co mu vlastně šlo? Dám hlavu na stranu a sleduji ho. Viditelně se zarazí a asi aby to nějak zamluvil mě políbí. Okamžitě ho od sebe odstrčím a dám mu silnou facku. Dá hlavu na stranu a ublíženě a smutně se na mě podívá. A já na něj šokovaně zírám. Tvář měl celou rudou. Asi bude mít modrák. Ale jemu to asi nestačilo a nebylo mu to dobrým důvodem aby přestal. Chytl mě za ruce a natiskl znovu na stěnu a zase začal líbat. A já nevím proč ale měl jsem dojem že ty měkké rty od někud znám. Ale nemohl jsem si vzpomenout odkud. Už, už ho chci kousnout když dovnitř vtrhne Kane a když vidí co se děje ještě Rorimu vrazí. Jenomže on si to nenechá líbit a oplatí mu to. Okamžitě se postavím mezi ně a Roriho pěst zastaví těsně před mím obličejem. "Cassi..."vydechne s jakousi lehkostí a smutkem. Dívám se mu do očí a pak se odvrátím popadnu Kaneho a táhnu ho pryč. Zatáhne mě na záchody. Vypláchne si pusu a vyplivne i trochu krve. Tvář mu hrála snad všemi barvami. Povzdechnu si a pohladím ho po ní. Sykne. Políbí mě na špičky prstů a přitiskne k sobě. "Omlouvám se že jsem nepřišel dřív."zašeptá a já jenom zavrtím hlavou. Nebyl jsem naštvaný. Byl jsem rád že vůbec došel. Políbím ho a on mě a pak jdeme do třídy. Ještě nikdy jsem neviděl že by Kane někoho tak moc vraždil pohledem. Podívám se na Roriho a ten snad s naprosto stejnou ránou na tváři naoplátku probodává pohledem Kaneho. Běhal mi z toho mráz po zádech. Polknu a chytnu Kaneho za ruku aby věděl že jsem u něj.

 

Celej zbytek dne mě hlídá, ani na záchod si nemůžu zajít sám, ale... Rori je popravdě všude taky. Je jako stín, trochu mě to děsí. Po škole jdeme s Kanem na úplně první rande. Ve městě byla pouť. úžasná příležitost. Jdeme tam. "Takže? Kam půjdeme nejdřív?"zeptá se mě, ale než mu stihnu odpovědět už mě táhne ke strašidelnému zámku. To mě popravdě trochu děsí. "Pak ti koupím něco sladkého... ale prosííím pojď tam se mnou."koukne se na mě jako štěně a já tomu pohledu nedokážu odolat. Tiše vydechnu a přikývnu. "Ano... tak... tak dobře..."zakňourám nešťastně. Nerad jsem se bál. Posadím se do vzíčku a Kane ke mě. Chytne mě za ruku a já se k němu natisknu a pokaždý se strašně leknu zatímco Kane se směje. Bože to bylo děsivé. Hned jak můžu vylezu a celý se chvěji. "Bože... fuj tam už nikdy nejdu."řeknu a vybírám si s vlasů pavučiny. Kane se zasmál a vrazil mi do ruky cukrovou vatu. Rozzáří se mi očička a jemně ho políbím. "juuu děkujíííí."řeknu spokojeně a usmívám se. Mlsám zatímco se procházíme. "Takže kam půjdeme? Teď už je to na tobě zlatíčko."řekne a já zrudnu. Vždycky jsem chtěl aby mi tak někdo říkal. Usměji se spokojeně a ukážu na horskou dráhu. A tentokrát je na Kanem aby zbělel strachy. "Copak, copak? Nemáš rád výšky?"popíchnu ho a on jen přikývne. Uculím se. "To zvládneš... tentokrát tě budu držet za ruku já a kdyby náhodou tak zavřeš oči."mrku na něj. "Jo to zvládnu... snad to s námi nespadne."povzdechne si a zaplatí nám lístky. Pak jdeme a nasedneme. Chvíli to Kanemu vadí ale pak tomu přijde na chuť a baví se stejně jako já. Spokojeně jsem vykřikl pokaždé když jsme jeli dolů a smáli jsme se. "Vydíš že to nebylo tak špatné no ne?"uculím se spokojeně a pohladím ho po hřbetu ruky. Ukáže na střelnici. "Počkej tady."řekne a zmizí. Podrbu se ve vlasech a kouknu se po pouti kam ještě budeme moci zajít. Kane se vrátí a vrazí mi do náruče velkýho plyšáka vlka. Dívám se na něj a pak ho k sobě přitisknu. "Děkujiiii Kane moc."vydechnu spokojeně. Myslím že on je rád že já jsem rád. Ještě jdeme na velké londýnské oko a sledujeme z něj nádherný výhled na město. Jsem natisknutý na okýnku. "Krása..."zašeptám.

 

Ale den se chýlil ke konci. "Musíme jít Cassi."povzdechne si. "Doprovodím tě domů ano? A uvidíme se zítra ve škole."pohladí mě a já přikývnu. Před domem se ještě zastavím a políbím ho. "Měj se... pá zítra."zamávám mu a vejdu do domu se šťastným úsměvem. Máma se mě ptá co je, ale nějak se mi jí to zatím říkat nechce. Dobře se navečeřím a pak jdu do pokoje a lehnu si do postele. Přitisknu k sobě svého nového plyšáka a začnu usínat. Třeba se mi zase bude zdát sen o krásném sexu s Kanem.

 

Jenomže... sotva usnu otevře se okno a v záři měsíce dovnitř vejde opět on. Kluk s maskou Kitsune.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

market - :)

5. 9. 2015 22:06

Páni, nový díl. To je super. Skvělá kapitola, moc se těším na pokračování :)